A lejárati időhöz közeli ügyletek

Ez a bináris opciókon történő kereskedési stratégia azt jelenti, hogy kivárjuk a minimális időt az opció lejáratáig és akkor lépünk be az ügyletbe. Általában, a bináris opciók sokkal az ügylet lezárása előtt megnyílhatnak; ezzel azok számára, akik az eszköz felvett irányára vonatkozóan számítottak velemire, nagyobb bizonyosságot nyújt.

Az események által irányított ügyletek

Ez a kereskedési stratégia valójában a fundamentális elemzés egy formája. Magában foglalja az olyan valós időben történt eseményekre alapozott ügyleteket, melyek befolyásolhatják az eszköz értékét. Tipikus példája ennek, amikor olyan fontos gazdasági bejelentések történnek,

melyekről tudják, befolyással vannak az eszközre. Ilyenek például a kamatlábakkal kapcsolatos bejelentések, munkanélküliségi ráták és sok minden egyéb is.

Ellen-ügyletek- hedging (kockázat csökkentése)

Ez a kereskedési stratégia azt jelenti, hogy a te pozícióddal ellentétes bináris opciót vásárolsz, ezzel tovább tudod csökkenteni a kockázatot. Például, ha „magas” opcióban kereskedsz egy eszközzel, ennek a stratégián alkalmazásával egy „alacsony” pozíciót is megjelölsz, ezzel csökkentve a tőkédet terhelő kockázatot. Azonban meg kell jegyeznünk, hogy miközben a kockázat csökken, ezzel együtt a profit is csökken. E probléma megoldásának egyik módja az olyan eszközökkel való kereskedés, amely lehetővé teszi számodra a „korai zárást” – megengedve az ellentétes ügyletek bezárását, ha relatíve biztos vagy benne, az nagy valószínűséggel egy bizonyos irányba mozdul el.

A határidős piacokra épülő kereskedés

Kereskedés minden időben zajlik, tekintettel arra, hogy a világon működő kereskedési központok különböző időszakokban vannak nyitva. Ezt a stratégiát alkalmazva, a kereskedők betekintést nyerhetnek a korábban nyitó piacokra és azok eszközeire (mint pl. a NIKKEI, meg tudják határozni a különböző eszközök várható reagálását, amint a kereskedés a világ egy másik pontján beindul. Ne felejtsd el, ez a fajta stratégia csak a piacnyitások idején releváns, később ez a hatás kisebb lesz, vagy akár meg is szűnhet.

Próbáld ki a Bináris Opciós Kereskedést 100%-ig kockázatmentesen. Az Optionfair 5 teljesen kockázatmentes kereskedést biztosít most neked itt.