Ismerkedj meg a mögöttes eszközökkel!

Amint azt már korábban kifejtettük, a bináris opciók értéke a mögöttes eszközökből (mint pl. az olaj) származik. Ezért, tanácsos még mielőtt bármilyen eszközzel belépnénk az ügyletbe, annyit megtudni az eszközről, amennyit csak lehetséges: mi van rá hatással, hol kereskednek vele, illetve bármilyen információt beszerezni róla, amely segít neked az adott eszköz viselkedését előre megállapítani.

Használd bölcsen a korai zárást

A sikertelen ügyletek károsító hatásának minimalizálása egy nagyon fontos feladat, ha egy hosszú, nyereséges karriert szeretnénk fenntartani. Ezért ajánlott bezárni a veszteséges pozíciót, mivel ez csökkenti a veszteséget és több sikeres ügyletet tesz számodra lehetővé a jövőben. Továbbá, idővel meg fogod tanulni, hogyan lehet felismerni a helyes szituációkat, annak érdekében, hogy ezt a lehetőséget használd, nagyban csökkentve ezzel hosszú távon a veszteséget.

Kockázat a nyereséggel szemben

A bináris opciókkal való kereskedés magas jutalommal jár, de egyáltalán nem mentes a kockázatoktól. Általánosságban megfogalmazva, minél nagyobb egy bizonyos opción a kifizetés, annál nagyobb a befektetés kockázata. Tehát a megfelelő stratégia az, minden egyes opció esetében mérlegeljünk és gondoljuk végig a várható nyereség mellett a hozzá fűződő kockázatot is.

Szerezd meg akár USD 1000.- bónuszod és kereskedj 5 alkalommal 100%-ig kockázatmentesen itt.