Így kerestem 1 nap alatt 122.300 Ft-ot!

 

Az előző cikkemben közzé tettem egy sikeres bináris opciós kereskedő levelét, aki állítása szerint havi 40-50.000 Ft profitot kereskedett össze az elmúlt pár hónapban átlagosan. Úgy döntöttem, hogy magam fogom most letesztelni ezt a forradalomian új kereskedési formát és megosztom veletek s tapasztalataimat. Nagyon izgalmasan zajlott a tesztelés, mert sokszor elfelejtettem, hogy próba számlán kerekesedek játékpénzzel. Hogy milyen sikerrel és eredménnyel zárult a tesztelés? Ha érdekel, akkor olvasd végig a cikkem és garantálom, hogy izgalmas olvasmányba lesz részed.

Így fogtam neki a kereskedés tesztelésének:

 1. Beregisztráltam az Optionfair kereskedő platformjára - Regisztráció itt
 2. Feltöltöttem a számlámat, hogy hozzájussak az ingyenes próba számlához, ahol kockázat nélkül teszteltem a „profi kerekedő jeleket”, amit a cégtől kaptam ingyen.
 3. Előre elhatároztam, hogy a saját pénzemhez nem nyúlok, amíg nem teszteltem a cégtől kapott ingyenes „profi kerekedési jeleket” minőségét a próba számlámon

Íme, az eredmények, amiket rögzítettem a teszt időszak alatt a kereskedéseimről:

A felső kép a kereskedési jeleket tartalmazza, az alsó pedig az opciós kereskedéseim eredményeit. A lenti 4 kereskedésemből 2 kereskedésem volt sikeres, amiből 15,600 Ft profitot értem el, 1 volt sikertelen, amivel 10,000 Ft-ot veszítettem és 1 pedig a határon állt meg ott visszakaptam az opciós kötésem összegét. 40.000 Ft befektetésből 45,600 Ft-ot kereskedtem össze 5,600 Ft-os profittal zárva.

A lenti 3 kereskedésemből 3 kereskedésem volt sikeres. 30.000 Ft befektetésből 52.000 Ft-ot kereskedtem össze 22.000 Ft-os profittal zárva.


Íme, egy összegzés, ahol 80.000 Ft befektetésből 115.100 Ft-ot kereskedtem össze 120 perc alatt, így 35.100 Ft profitot könyveltem el.


Az alábbi kereskedésekben 40.000 Ft kereskedésből 53.600 Ft-ot sikerült összehoznom, ami 13.600 Ft profitot jelent. Az alábbi statisztikákból 70.000 Ft kereskedésből 37,700.-Ft profitot könyveltem el.


Most megpróbálom néhány pontban összefoglalni a tapasztalataimat a bináris opciós kereskedéssel kapcsolatban:

 • 5 percnél nem volt több időre szükségem, hogy átlássam és használni tudjam a rendszert
 • Egy bináris kereskedésben arra kötünk opciót, hogy egy adott deviza pár, nyersanyag vagy részvény egy adott idő múlva magasabban vagy alacsonyabban lesz a kiindulási ponthoz képest
 • Megjön a kereskedési jel, kiválasztom a deviza párt, nyersanyagot vagy részvényt, beállítom az irányt, lejárati időt és beírom a kívánt kereskedési összeget és már úton is van az opciós kötésem
 • Az opciókat 60 percre érdemes kötni a kereskedési jelek alapján, amire az átlagos hozam 75% azaz például 10.000 Ft-ra 7.500 Ft.
 • Az elemzőktől kapott „kereskedési jelek” nekem átlagosan 70% körüli pontossággal működtek a teszt időszakom alatt. Így átlagosan 75% hozammal 10 db 10.000 Ft-os kereskedésen megközelítőleg 22.500 Ft profitot termeltem a teszt időszak alatt

Így lehet elindítani egy opciós kereskedést:

Mit kaptam, amikor regisztráltam a teszt kampányhoz?

 • Bináris opciós stratégiák kézikönyv (részletes információs anyag), sima regisztrációval befizetés nélkül
 • Minden befizető kap egy „próba fiókot”, ahol kockázat nélkül kereskedhet
 • A kereskedők hozzáférést kapnak egy videó anyaghoz, ami részletesen bemutatja a bináris kereskedést és a stratégiákat
 • Elemezőktől óránként „ kereskedési jeleket”, amik 70% közeli hatékonysággal működtek a teszt időszak alatt
 • 5 db 100%-ig kockázatmentes kereskedést igazi pénzzel
 • USD 100.- bónuszt

Ha kedvet kaptál Te is, hogy kipróbáld a kockázatmentes opciós kereskedést egy próba számlán a profi kereskedési jelek segítségével, ahogy ezt én is tettem, akkor ITT TUDSZ REGISZTRÁLNI MOST INGYENESEN

Bináris opciós kereskedés az új őrület!

Amikor kimentem a londoni „Financial Partners Expo”-ra nem hittem, hogy túl sok újdonsággal fognak tudni szolgálni nekem. Ezzel szembe, ahogy azt előző cikkemben is írtam volt pár dolog, ami kezd nagyon népszerűvé válni világszerte.

A bináris opciós kereskedés az egyik ilyen dolog, ezért úgy döntöttem, hogy beleásom magam kicsit jobban a témába és próbálok egy objektív képet festeni eről az új fejlödő online kereskedési iparágról.

Az alábbi infókat tudtam kiszedni a kiállításon az egyik Binary opciós kereskedő cég alkalmazottjától:

 • Akár 1-30-60 perces deviza, részvény, nyersanyag opciókra tudsz kötéseket indítani
 • A rövid lejáratú kötések azért előnyösek, mert a piac gyorsan reagál a politikai, gazdasági hírekre, bejelentésekre
 • Sokkal egyszerűbb a Forex-nél, minimális kereskedési ismeret és tájékozottságot igényel csak
 • Nincs jutalék a kereskedésekkor
 • Van lehetőség demó számla nyitására
 • Lehetőség van az opció megszakítására, ezzel csökkenthejük veszteségeinket
 • Szigorúan követni kell a cég brókerétől kapott tanácsokat, taktikákat és stratégiákat
 • 67%- a kereskedőknek csinál profitot csak nem veszi ki időben a pénzét, vérszemet kap és elkezd stratégia és ész nálkül kereskedni
 • Akció dús nem csak deviza kereskedés, hanem részvényekkel és nyersanyaggal is lehet kereskedni
 • 65-89% hozam érhető el opciós köténsenként kockázattól függően
 • Nincs tőkeáttétel csak annyit veszíthetsz amennyit befektetsz
 • Lehet vásárolni „signalokat” jeleket profi brókerektől, amit használat előtt természetsen össze kell vetni a grafikonok mozgásával és a stratégiák szabályaival

Ha regisztrálsz az alábbi magyar nyelvű, Európa szinte minden országában legálisan működő Bináris kereskedő oldalra(ingyen), akkor ajándékba kapsz egy Bináris Opciós Exprt oktatási csomagot itt!

Mi is az a bináris opció?

A „bináris” azt jelenti „egyedülálló” vagy „egy”, az opciók jelentése választás, választási lehetőség. A pénzügyi világban, amikor bináris opción fektetsz be, egy eszköznek, árunak, részvénynek vagy devizának az elvárható irányba való elmozdulásába fektetsz be. A bináris opciónak számos különböző elnevezése létezik, beleértve a „mindent-vagy-semmit” opciókat és a „digitális opciókat” is. Minden egyes fenti elnevezés a bináris opció mögött rejlő alapkoncepciót képviseli – egyértelmű igen/nem választás egy előre meghatározott százalékos kifizetéssel.

Minden egyes bináris opción történő ügyletnek előre meghatározott a lejárati ideje. Amint elérjük a lejárati időt, az opció három pozíció közül az egyiknek megfelelően zárul be: “In-the-money” (=jó fogadás), ahol az előre meghatározott profitot sikeresen megszereztük, “out-of-the-money” (=rossz fogadás), melyben elvesztettük a befektetett összeget, vagy nagyon ritkán a bináris opció lejárhat “at-the-money”(=a fogadás pillanatában rögzített ár egyenlő a lejárati árral) pozícióban is, melynek esetén a befektetés teljes mértékben megtérül, nem teszel szert nyereségre, de nem is veszítesz.

Fel/Le (HIGH/LOW) – Ez egy olyan instrumentum, melyet a trader arra használ, hogy megállapítsa, az adott eszköz értéke a megcélzott ár alatt vagy felett lesz lejáratkor.

Kívül/Belül (IN/OUT OF BOUNDARY)- egy instrumentum, mellyel a trader a szóban forgó eszköz értékét az előre meghatározott értéken belül vagy kívül várja lejáratkor (a magasabb vagy alacsonyabb kötési ár alakítja ki).

Érinti/Nen érinti (Touch/No Touch)- egy olyan instrumentum, amit a kereskedő annak megítélésére alkalmaz, vajon az adott eszköz eléri-e a célként kitűzött árat (Touch) (érinti), vagy nem éri el a célként kitűzött árat (No Touch) (nem érinti) a bináris opció időszaka alatt.

Próbáld ki a Bináris Opciós Kereskedést 100%-ig kockázatmentesen. Az Optionfair 5 teljesen kockázatmentes kereskedést biztosít most neked itt.

Optionfair a megbízható bináris opciós kereskedő platform

Magamnak is fontos, hogy mielőtt elkezdek használni egy platformot, ahova a pénzem át kell utalnom tájákozódom róla interneten.

Találtam egy binary opciós platform összehasonlító oldalt, ahol átolvastam, hogy mit is írtak az Optionfair kereskedő platformjáról, akinek van magyar nyelvű felülete is.

Íme az oldal url címe - http://www.binaryoptionsthatsuck.com/review/optionfair-suck/

Ha nem beszélsz jól angolul és segítságre van szükséged, akkor használd a http://translate.google.hu/ oldalt a fordításhoz.

Röviden és tömoren így hangzik a véleményük:

"Az Optionfair nem csak egyszrűen egy bróker, hanem egy bróker és egy kereskedési platform egyszerre. Eddig csak jó tapasztalatom volt ezzel a céggel, mindíg megbízhatóak volt és korrekten jártak el az eddigikeben. Kevesebb devizára, részvényre és nyersanyagra lehet opciós kötést csinálni mint az átlag, de a megtérüls átlagon felüli, akár 89%. A rövidebb lejárati idők és magasabb megtérülések lehetőséget nyújtanak a kerekedőknek, hogy szép eredményeket érjenek el."

Szerezd meg akár USD 1000.- bónuszod és kereskedj 5 alkalommal 100%-ig kockázatmentesen itt.

Miért kereskedjünk bináris opción?

A bináris opción való kereskedés három szempontból is előnyös:

1. A kereskedés egyszerű a könnyen használható eszközök segítségével

2. A befektetések gyorsan és azonnal megtérülnek

3. Profit lehetséges függetlenül attól, hogy a trendek felfelé vagy lefelé mozognak

Az előnyök részleteinek megértése nem csak segít a befektetőknek az okos kereskedésben, hanem azt is segít jobban megértetni velük, pontosan mibe is fektetnek be.

1. A kereskedés egyszerűsége könnyen használható eszközökkel

Az egyik legfontosabb oka annak, hogy a bináris opciók ilyen gyorsan ekkora népszerűségre tettek szert, az annak egyszerűsége, mennyire könnyen lehet az eszközökkel kereskedni. A bináris opción történő kereskedésnek sikerül leegyszerűsíteni a többi kereskedési típus által kínált sokrétűséget. Annak biztosításával, hogy a kereskedést a legalapvetőbb elemekre sikerült leegyszerűsíteni, a bináris opciók a kereskedésnek olyan könnyen megközelíthető formájává váltak, mely összehasonlíthatatlanul nagy könnyebbséget kínál.

 

2. A befektetések gyorsan és azonnal megtérülnek

Talán egyike a bináris opciókon való kereskedés legcsábítóbb előnyeinek, a bankoktól (amint azt a korábbiakban kifejtettük), vagy egyéb megszokott eszköz befektetésektől eltérően, hogy egyetlen perc alatt 85%-nyi haszonra tehetünk szert. A 60 másodperces kereskedési eszköz, valamint a „nap végi lejáratú” opciók, melyek a nap végén járnak le, a „hétvége” opciók, melyek hétfőtől péntekig tartanak és a „hétvége” opciók, melyek szombaton kezdődnek és hétfőn záródnak be, a kereskedőknek lehetőséget adnak arra, hogy ők maguk döntsék el, mikor akarnak kereskedést eszközölni a befektetéseikhez.

3. Profit lehetséges függetlenül attól, hogy a trendek felfelé vagy lefelé mozognak

A bináris opciók egy nagyon vonzó koncepciót is kínálnak, melyben a kereskedők a piaci tevékenységtől függetlenül is képesek profitra szert tenni. Még ha az eszközök árfolyama éppen lefelé megy, a bináris opciók kereskedői éppen olyan könnyen képesek profitálni, mint a növekvő eszköz-érték esetén. Miközben ez egyszerűnek tűnik, talán ez a legfontosabb és legkülönlegesebb előnye a bináris opciókkal való kereskedésnek, mivel a napjainkban gyakran hanyatló gazdasági környzetben is képesek profitra szert tenni még a leglehangolóbb időszakokban is, vagy talán akkor még többet is nyerhetnek.

Éppen azon vagy, hogy egy olyan, lehetőségekkel teli izgalmas világba lépj be, ahol tanulhatsz és profitálhatsz. A bináris opciókkal való kereskedés egy ideális belépő pont a globális piacokra és népszerűségét meg tudja tartani mind a veterán, mind pedig a kezdő kereskedők körében is.

Próbáld ki a Bináris Opciós Kereskedést 100%-ig kockázatmentesen. Az Optionfair 5 teljesen kockázatmentes kereskedést biztosít most neked itt.

Bináris opciók: A kereskedés alapjai

Amint azt már a korábbiakban kifejtettük, a bináris opciók egyike az online kereskedés legegyszerűbb és legprofitálóbb formáinak. Annak megértéséhez, miről is szól a bináris opció, tekintsük végig a következő szituációt:

Feltételezzük, hogy 1000$ áll rendelkezésedre befektetési célból. Az általában felkínált sztandard befektetési útvonalat alkalmazva, azt fontolgatjuk, betesszük a bankba azért, hogy a kamatokból profitáljunk, amit azért kapunk, mert a bank a pénzünket kezeli. Ha ez a bank 5%-nyi éves kamatot kínál, 50$-ra számíthatunk az év végén.

Vagy választhatjuk a bináris opciókba való befektetést. Tipikusan, a bináris opciók maximálisan 85%-nyi fix kifizetést kínálnak egy-egy befektetésre perceken belül, ami azt jelenti, a kezdeti 1000$ 1850$-ra nő mindössze annyi idő alatt, amíg visszatérsz a kávészünetedből!

A példát egyértelműbbé téve, használjunk egy életszerű helyzetet az adott pont illusztrálására. A bináris opciók egyik legvonzóbb eszköze az „olaj”. Egy tipikus bináris opció esetén választhatunk, az olaj ára felfelé vagy lefelé fog elmozdulni az elkövetkezendő 15 percen belül. Elvárásainkra alapozva választhatjuk a “high” (magas) vagy “low” (alacsony) opciót és megadhatjuk a befektetni kívánt összeget (1000$). Ha az elvárásaink bejönnek, 850$-ra teszünk szert 15 perc leforgása alatt.

Azonban a lehető legnagyobb siker érdekében; a kereskedőknek többet kell tenniük annál, hogy egyszerűen kitalálják a megfelelő irányt. Például, ha tudjuk, az OPEC (Olaj Exportáló Országok Szervezete) új pénzügyi szankciókat készül bevezetni az olajat exportáló országokkal szemben és ezt a bejelentést ma 15:00 órára időzítették, számíthatunk reakcióra az olaj árában. Általában az ilyenfajta szituációk az olaj árának emelkedését okozzák az olaj készletére vonatkozó kompromisszumoktól való félelem miatt, ami jó lehetőséget biztosít számunkra egy gyors profithoz jutáshoz. Ismereteinket felhasználva

elvárásaink bejönnek. Ha létezik egy OPEC bejelentés, de a pozíciójuk tisztázatlan a tárggyal kapcsolatban, kihasználhatjuk a piacnak az esemény miatt kialakult volatilitását, és a határkereskedés eszközének alkalmazásával kiválasztjuk az „out” opciót (az árak egy bizonyos értékén kívül). Amikor a bináris opciókon kereskedünk, valójában nem vásároljuk meg az eszközöket, egyszerűen csak annak árára spekulálunk. A fejezet elején megadott két példát összehasonlítva és megértve, tekintsük át őket a 3 kulcsfontosságú tényező alapján:

1. ROI (befektetés megtérülése) – az elvárt profit százaléka. Ha a bankba fektetünk be, évi 5%-os haszonra teszünk szert. Ha bináris opciókba fektetünk, lehetőségünk van 85%-os haszonra, akár perceken belül.

2. Lock-In Period (bezárt időszak) – Az az időszak, amikor a befektetésed „zárva” marad, mielőtt profitálhatnál belőle. Ha a bankba fektetünk be, nem nyúlhatunk a pénzhez az 5%-os profit csökkenése nélkül. Azonban, a bináris opciók befektetései csak a szerződés lejártáig vannak zárolva, ami általában percekben mérhető.

3. Kockázat – befektetésünk lehetséges vesztesége. A bankban elhelyezett pénz minimális kockázattal jár, ugyanakkor a befektetés megtérülése is minimális. Másrészről azonban, a bináris opcióba való befektetés mindig magában hordozza a befektetett pénz elvesztésének kockázatát. Összefoglalva, biztonsággal állíthatjuk „minél nagyobb a kockázat, annál nagyobb a jutalom”. Ahogy azt fentebb illusztráltuk már, az opciókkal való kereskedés előnyökkel és hátrányokkal is jár. A bankok biztos, nagyon hosszú időre vonatkozó, de nagyon alacsony bevételt kínálnak. A bináris opciókkal való kereskedés jelentősen magasabb bevételt eredményez rövid időn belül, miközben a befektetéshez kockázat társul.

Ha kedvet kaptál, hogy kipróbáld a Bináris Opciós Kereskedést, akkor regisztrálj ingyen és, igényeld az ajándék Bináris Opciós Kereskedői Expert oktatási csomagunkat ITT.

Mi befolyásolja a bináris opciókat?

A bináris opciókba való befektetés nem szól másról, csak arról a képességedről, meg tudod-e előre mondani a piaci trendekről, vajon azok felfelé, vagy lefelé mozognak-e. Először is meg kell határoznunk, mikor alacsony egy ár és mikor magas. Ez a rész néhány olyan különböző technikát részletez, melyeket a piacok elemzésére és olyan globális trendeket meghatározó események elemzésére használnak, melyek drasztikus hatással lehetnek a piacokra.

Fundamentális elemzés

A fundamentális elemzés valódi adatok felhasználásáról szól az eszköz értékének meghatározásához. Bár a legtöbb elemző a fundamentális

elemzést a részvények értékelésére alkalmazza, az értékelésnek ez a módszere bármilyen eszköz értékelésére alkalmas.

Például, egy befektető fundamentális elemzést végezhet a részvényeken a bevételek, jövőbeli növekedés, tőke megtérülése, profit szint és más adatok felhasználásával. Ezzel meg tudja határozni a vállalkozás aktuális értékét és a lehetséges jövőbeli növekedését.

Technikai elemzés

A technikai elemzés egy olyan folyamatra utal, amely a korábbi kereskedési adatokat és ármozdulásokat használja fel annak meghatározására, hogyan viselkedett egy hasonló befektetés hasonló ármozgás esetén. Amint a sémát nyomon lehet követni, a kereskedő meg tudja jósolni (bizonyos pontossággal), vajon a befektetés kicsi vagy nagy bizonyossággal nyereséges lesz-e. Röviden összefoglalva, ez a fajta elemzés a korábban látott sémák és hatásuk körül forog, arra számítva, hogy az adott esetben is hasonló eredmény várható.

Geopolitika

A geopolitika a fundamentális elemzés egy formája és az eszközökre befolyással lévő politikai, illetve kormányzati hatásokra koncentrál. Korábbi eseményeket és azok piacra gyakorolt hatásait felhasználva, egy kereskedő oda tud figyelni olyan társadalmi, gazdasági és politikai elemekre, melyek növelhetik a kínálatot, keresztezhetik az igényeket és fordítva. Amikor az ilyen típusú elemzéseket bemutatják, a kereskedők betekintést nyernek több különböző gazdasági indikátorba, olyanokba, mint pl. a kamatráták, inflációs ráták, GDP és sok minden más. Például, szánjunk egy percet annak átgondolására, milyen hatása lehet egy közép-keleti háborúnak a világgazdaságra és ezen belül is leginkább az olaj árára.

Pénzügyi indikátorok

Amint azt már korábban is kifejtettük, a jóslatokhoz készített fundamentális elemzés nagymértékben függ a gazdasági indikátoroktól. A kamat ráták az indikátorok elsődleges példáinak tekinthetők, ami alapvető fontossággal bír a devizakereskedelem területén, mivel a deviza értékét befolyásolja. Ezen kívül fontos lehet megismerni néhány jelenleg hatalmon lévő kormányzat politikai /gazdasági programjával, mivel nagy valószínűséggel mindez megmutatja, merre tart a pénzügyi politika és milyen hatása lesz ennek a deviza értékére. Az európai gazdaság jelenlegi helyzete pontosan rámutat e tudás fontosságára. Még akkor is, ha egy kereskedő nem a világpolitikai vagy gazdasági helyzet szakértője, ajánlatos a befektetés előtt rendelkeznie egy általános képpel azokkal az ügyekkel kapcsolatban, amelyek hatást gyakorolhatnak az eszközökre.

Szerezd meg akár USD 1000.- bónuszod és kereskedj 5 alkalommal 100%-ig kockázatmentesen itt.

Gazdasági hírforrások az opciós kötésekhez

Ha sikeresen szeretnél kereskedni, akkor fontos, hogy ne vak tippek alapján dönts opcióid megkötésekor. Fontos, hogy figyelemmel kövesd a médiában megjelenő híreket és azokar gyorsan reagálj. A hírek magukban nem biztos, hogy elegek fontos, hogy a tanult kereskedési jelek is társuljanak hozzá, amiket az Optionfair profi kerekedőjátől kapjatsz majd meg regisztrációd után.

Fontos, hogy az alábbi médiákat figyelemmel kövesd kerekedéseid előtt

A legfontosabb, hogy a nagy bejeéentéseknél résen légy. Ilyenek például az amerikai nemzeti bank bejelentései, ami a kamat lábakkal, GDP számokkal,munkanélküliséggel vannak kapcsolatban. Amerika bejelentései az egész világ gazdaságát befojásolják, ezért ennyire fontosak, hogy a tőlük érkező híreket lekövessük.

CNN/ BBC televízió hírek

http://hvg.hu/, http://www.portfolio.hu/, http://index.hu/gazdasag/

http://www.eco.hu/, http://www.vg.hu/.http://www.ft.com/home/uk

http://www.efinancialnews.com/, http://www.bbc.co.uk/news/world/

A legfontosabb kereskedési stratégiák

A lejárati időhöz közeli ügyletek

Ez a bináris opciókon történő kereskedési stratégia azt jelenti, hogy kivárjuk a minimális időt az opció lejáratáig és akkor lépünk be az ügyletbe. Általában, a bináris opciók sokkal az ügylet lezárása előtt megnyílhatnak; ezzel azok számára, akik az eszköz felvett irányára vonatkozóan számítottak velemire, nagyobb bizonyosságot nyújt.

Az események által irányított ügyletek

Ez a kereskedési stratégia valójában a fundamentális elemzés egy formája. Magában foglalja az olyan valós időben történt eseményekre alapozott ügyleteket, melyek befolyásolhatják az eszköz értékét. Tipikus példája ennek, amikor olyan fontos gazdasági bejelentések történnek,

melyekről tudják, befolyással vannak az eszközre. Ilyenek például a kamatlábakkal kapcsolatos bejelentések, munkanélküliségi ráták és sok minden egyéb is.

Ellen-ügyletek- hedging (kockázat csökkentése)

Ez a kereskedési stratégia azt jelenti, hogy a te pozícióddal ellentétes bináris opciót vásárolsz, ezzel tovább tudod csökkenteni a kockázatot. Például, ha „magas” opcióban kereskedsz egy eszközzel, ennek a stratégián alkalmazásával egy „alacsony” pozíciót is megjelölsz, ezzel csökkentve a tőkédet terhelő kockázatot. Azonban meg kell jegyeznünk, hogy miközben a kockázat csökken, ezzel együtt a profit is csökken. E probléma megoldásának egyik módja az olyan eszközökkel való kereskedés, amely lehetővé teszi számodra a „korai zárást” – megengedve az ellentétes ügyletek bezárását, ha relatíve biztos vagy benne, az nagy valószínűséggel egy bizonyos irányba mozdul el.

A határidős piacokra épülő kereskedés

Kereskedés minden időben zajlik, tekintettel arra, hogy a világon működő kereskedési központok különböző időszakokban vannak nyitva. Ezt a stratégiát alkalmazva, a kereskedők betekintést nyerhetnek a korábban nyitó piacokra és azok eszközeire (mint pl. a NIKKEI, meg tudják határozni a különböző eszközök várható reagálását, amint a kereskedés a világ egy másik pontján beindul. Ne felejtsd el, ez a fajta stratégia csak a piacnyitások idején releváns, később ez a hatás kisebb lesz, vagy akár meg is szűnhet.

Próbáld ki a Bináris Opciós Kereskedést 100%-ig kockázatmentesen. Az Optionfair 5 teljesen kockázatmentes kereskedést biztosít most neked itt.

Fontos kereskedési tippek

Ismerkedj meg a mögöttes eszközökkel!

Amint azt már korábban kifejtettük, a bináris opciók értéke a mögöttes eszközökből (mint pl. az olaj) származik. Ezért, tanácsos még mielőtt bármilyen eszközzel belépnénk az ügyletbe, annyit megtudni az eszközről, amennyit csak lehetséges: mi van rá hatással, hol kereskednek vele, illetve bármilyen információt beszerezni róla, amely segít neked az adott eszköz viselkedését előre megállapítani.

Használd bölcsen a korai zárást

A sikertelen ügyletek károsító hatásának minimalizálása egy nagyon fontos feladat, ha egy hosszú, nyereséges karriert szeretnénk fenntartani. Ezért ajánlott bezárni a veszteséges pozíciót, mivel ez csökkenti a veszteséget és több sikeres ügyletet tesz számodra lehetővé a jövőben. Továbbá, idővel meg fogod tanulni, hogyan lehet felismerni a helyes szituációkat, annak érdekében, hogy ezt a lehetőséget használd, nagyban csökkentve ezzel hosszú távon a veszteséget.

Kockázat a nyereséggel szemben

A bináris opciókkal való kereskedés magas jutalommal jár, de egyáltalán nem mentes a kockázatoktól. Általánosságban megfogalmazva, minél nagyobb egy bizonyos opción a kifizetés, annál nagyobb a befektetés kockázata. Tehát a megfelelő stratégia az, minden egyes opció esetében mérlegeljünk és gondoljuk végig a várható nyereség mellett a hozzá fűződő kockázatot is.

Szerezd meg akár USD 1000.- bónuszod és kereskedj 5 alkalommal 100%-ig kockázatmentesen itt.